Muziekuitgeverij Partitura is een klein bedrijf, gestart in de jaren tachtig door Joop C.G. Fransen, dirigent, regisseur en vertaler, met als doel aantrekkelijke werken uit het operette- en light-operarepertoire beschikbaar te maken voor uitvoering, in moderne vertaling, inclusief een directiepartituur. Partitura verhuurt of verkoopt piano-uittreksels, tekstboeken, vertalingen, solisten- en orkestpartijen en orkestpartituren van tientallen werken, in de oorspronkelijke vorm; wij leveren geen bewerkingen. De meeste partituren zijn vervaardigd door Fransen zelf en zijn uitsluitend bij Partitura verkrijgbaar.

eMail

Nieuws van Muziekuitgeverij Partitura: 2 december 2021

Door een storing was enige tijd het mailformluier niet functioneel. Het is nu gerepareerd. Heeft u kort geleden een bericht gestuurd dan is het mogelijk niet aangekomen, probeer het dan nog eens.

Nieuw: Die Lustige Witwe

Nieuws van Muziekuitgeverij Partitura: 8 februari 2019

Vanaf heden bij Partitura beschikbaar: Die Lustige Witwe van Franz Lehár, in de spitsvondige vertaling van Joop C.G. Fransen. Alle materialen voor koor, solisten en orkest. Ook directiepartituur te huur of te koop verkrijgbaar.

Onze titels

Als u op een titel klikt, krijgt u tal van bijzonderheden te zien over het desbetreffende werk.

Geheel leverbaar zijn de volgende werken, in de originele taal of in Nederlandse vertaling:

Wij hebben ook een lijst van orkestpartituren die wij kunnen leveren.